A minap volt egy kis időm este és olvasgattam a napi FBook bejegyzéseket. Elment az életkedvem némelyiktől! Komolyan, miért mindig csak a rosszat kell megosztani?

Ellenkampányként én mindig csak a jó dolgokról fogok beszámolni! Csakazértis. Nem elég nekünk az a rossz, ami a TV-ben van, vagy mi jövet-menet ér minket az utcán?

Várok mindenkit, ide bátran leírhatjátok a napi jó élményeiteket. A rosszakat moderálom vagy átírom jóra, fogadok, hogy sikerül, ha nem hiszed, próbáld ki! ;)

 

 

 

A mai nap hosszú volt, fárasztó is, de megérte, mert végig olyan dolgokkal töltöttem, amit élvezek. Reggel közös ébredés a párommal, ami ritka kincs. Már jól indult a nap ;)

Még a hűvösben kocsikázás a munkába, ahol korán reggel minden csendes és nyugodt. Napközben gyorsan telik az idő, sikerült megoldanom mindent és sok örömet szereztem másoknak. Az idő rohant, mert délutánra programom van, és már alig vártam, hogy fogyjon a papírkupac meg a @. Végre eljött a délután 4 óra és léptem.

Együtt jegeskávéztam a barátaimmal, megosztottuk egymással tapasztalatainkat, terveztünk, beszéltünk az életcéljainkról, a munkáról, jól éreztük magunkat. Hihetetlen, hogy közben pénzt kerestünk :)

Minden napban van valami jó

2011.08.25. 08:53

És ezt tényleg így van. Ha úgy érzed, hogy ez nincs így, akkor tegyél ellene. Beszélgess olyan emberekkel, akik így gondolják. Ha nincs kihez szólnod, mert egész nap egyedül ülsz egy irodában egy papírkupac mögött, akkor hívd házhoz a pozitív gondolatokat. Az internet csodálatos világában már nem kifogás, hogy "nincs időd pozitív gondolkodásos könyveket olvasni". Kényelmesen, egyszerűen kapod meg a napi adagokat.

Pl. a mai napi egyik idézetem annyira jó, hogy meg kell osztanom másokkal is:

 

„A boldogsághoz vezető út két egyszerű elven nyugszik: találd meg, mi érdekel téged és mi az, amit jól tudsz csinálni, s amikor rájöttél, teljes lelkeddel vesd bele magad - dobd be minden energiádat, ambíciódat és természetes képességedet.”

John D. Rockefeller III

forrás: http://www.dalecarnegie.hu/


Szánj időt magadra és cselekedj! Anélkül szétfolyik az életed és belefáradsz az egészbe. Én már végigjártam az utat és tudom, hogy ez nem közhely, hanem a színtiszta igazság.

Kételkedsz? Próbáld ki! :)

 

 

süti beállítások módosítása